ХОТЕЛ У ПОРТОНОВОМ ОТВАРА ВРАТА – ПРВОГ МАЈА

Луксузни ризорт One&Only Portonovi, први у Европи, биће отворен првог маја. Већ од идућег мјесеца ће отворити врата за тур операторе и медије, који ће промовисати хотелске капацитете, казао је за РТ Херцег Нови, генерални менаџер ризорта One&Only Portonovi Микеле Ђиралдо:

– Од 21. марта до краја априла, поштујући епидемиолошке мјере, отворићемо врата за представнике туристичких агенција и страних медија. Циљ је да управо они промовишу хотел и ризорт Портонови, Херцег Нови и Црну Гору, прије него што пожелимо добродошлицу првим гостима. Очекујемо доласке туристичких агената и новинара из Велике Британије, Русије, Украјине, чак из Сједињених Америчких Држава, да бисмо представили овај лијепи ризорт на њиховим тржиштима и промовисали предстојећу сезону, навео је Ђиралдо.

Хотел са 123 модерно опремљене собе, предсједничким апартманом површине 400 квадрата, приватним вилама, пјешчаном плажом, садржајима за дјецу,базенима понудиће и јединствен велнес програм, у сарадњи са швајцарском СПА компанијом Хенри Шено.

– Удружили смо се са здравствено-СПА компанијом Шено, која је позната широм свијета. Доводимо их овдје у Црну Гору, јер имају партнерство са One&Only. Ипак, главна идеја је да продужимо сезону и током зимских мјесеци, како би посјетиоци долазили и користили овај програм, очекује Ђиралдо.  

На обуци у областима хотелијерства и угоститељства тренутно је око 200 радника, међу којима је 70 одсто из Црне Горе, од којих је око 50 одсто из Херцег Новог и Боке. Користе сваки начин, каже Ђиралди, како би сарађивали са локалном заједницом. 

– Запослили смо око 100 људи из Херцег Новог и окружења, сарађујемо и са Ватерполо клубом Јадран. Остварујемо сарадњу са локалним добављачима. У тиму је 50 странаца, који су сада дио локалне заједнице  и смјештени су  у приватном локалном смјештају. Интензивно сарађујемо са Општином и  укључујемо се у локалну заједницу, изјавио је Ђиралдо.        

Дио гастрономске понуде су прилагодили специјалитетима из Боке, који ће служити у хотелском ресторану Ла веранда. Најављују сарадњу и са умјетницима из нашег града и цијеле Црне Горе, који ће моћи да представе своје радове у ризорту, тако да се очекује да ће отварањем јединог хотела ове врсте у Европи, обогатити херцегновску  туристичку понуду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here