ХОТЕЛ ЛАЗУРЕ „SAFE TRAVEL“ ДЕСТИНАЦИЈА

У сусрет предстојећим садржајима 52. Празника мимозе, али и дана заљубљених, комплекс Лазуре отворио је капацитете за госте. Аранжмани ће бити прилагођени актуелној ситуацији, а хотел има најаве и гостију ван Херцег Новог.

Како је за РТХН казао оперативни менаџер овог комплекса, Марин Радојевић сви пратећи садржаји су, такође, отворени уз поштовање прописаних епидемиолошких мјера.

– Приремили смо и имплементирали све протоколе које су прописали Свјетска здравствена организација и Свјетско удружење хотелијера, тако смо потпуно спремни и току смо акредитације за „Safe Travel“ беџ који ће дати додатну сигурност нашим гостима, како би се осјећали потпуно безбједни на овој дестинацији. Иначе наша је предсност сто имамо доста простора и имамо најсавременији систем вентилације и протоколе који прописују најамње 30 минута дезинфекције свега са чиме гости имају додира – наводи он.

Прошла година је упркос пандемији била успјешна за овај туристички комплекс, јер су имали попуњене капацитете, углавном гостима из Црне Горе. Уз мању редукцију, задржали су потребан број запослених, од којих је већина из Херцег Новог.

– Врло лијепо смо радили до новембра, наравно прошла година је изискивала велики степен флексибилности. Наш млади тим је искусан и спреман, радили смо припремне тренинге за то, могу рећ да смо заиста задовољни претходном годином, посебно из угла марине. Дакле марина је у једном веома потенцијалном развоју и показује прави потенцијал већ ове године – истиче Радојевић.

Грађевински радови у хотелско-апартманском дијелу су у завршној фази и уколико епидемиолошка ситуација дозволи, депаданс у Мељинама могао би бити отворен током предстојеће љетне туристичке сезоне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here