Херцегновски малишани знањем освојили боравак на Златибору

Квиз “Знањем до трона, па са породицом на одмор до Златибора”, као резултат сарадње ТО Херцег Нови, Дино Парка и ТО Златибор, окупио је у Дворани Парк велики број малишана и родитеља, а многи од њих успјели су да освоје неке од вриједних награда.

Директорица ТО Херцег Нови, Миља Виторовић похвалила је сарадњу са колегама са Златибора, као и са менаџментом Дино Парка, која, како је казала, траје већ мјесецима.

Миља Виторовић, директорица ТО Херцег Нови

– У начелу смо о овом пројекту разговарали још зимус. Заиста је једна лијепа акција, изненађена сам колико је хотела и ресторана укључено као партнери. Надам се да смо заиста обрадовали велики број малишана, али и мама и тата који су добили ноћења или евентуално спа и друге садржаје у златиборским хотелима – наводи она.

Виторовић квиз оцјењује као одличан маркетиншки потез, с обзиром да ће обићи још 15 градова у Црној Гори, Републици Српској и Србији, али и као вид јачања регионалне сарадње.

– Са ТО Златибор и Дино Парком ћемо ући у још један лијеп пројекат. Не смијем сада да износим детаље, али тиче се спортско-рекреативних активности дјеце. Надам се и неким лојалити картицама, јер статистика нам говори да велики број Новљана посјећује Златибор, а исто тако људи из златиборског округа радо љетују у Херцег Новом – казала је Виторовић.

Дино Парк на Златибору је својеврсна туристичка сензација за малишане, а менаџмент се несебично бави и хуманитарним радом. Менаџерка, Славица Марић прича да је у плану реализација великог броја пројеката у сарадњи са ТО Херцег Нови, а неки од њих имаће и хуманитарни карактер.

Славица Марић, менаџерка Дино Парка

– Отворени смо да дјецу из Херцег Новог угостимо у Дино Парку. Такође, ту смо да подржимо сваки пројекат ТО Херцег Новог који се тиче дјеце, ако ништа друго да награђене дарујемо породичним викендом на Златибору. Много тема за сарадњу се отворило и надамо се да је ово само почетак. Планирамо и неку поставку диносауруса  – најавила је она.

Марић је казала да су сви учесници добили бесплатне улазнице у Дино Парк, а међу наградама издвојила је и неке од вриједнијих награда које су Новљани освојили на квизу.

– Ноћење у најлуксузнијем хотелу на Златибору. То је хотел Златибор, са пет звјездица. Супериор соба, коришћење најбољег спа центра у Србији, до ноћења у Дино Парку или вожње најдужом гондолом на свијету. Свака награда је била интересантна – казала је Марић.

Реализацију програма у Дворани Парк, уз Туристичку организацију Херцег Нови помогли су и Секретатријат за културу и образовање и ЈУК Херцег фест.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here