ГОЈКОВИЋ ОБЈАВИО КАНДИДАТЕ ЗА РЕПРЕЗЕНТАТИВНЕ ПРОЈЕКТЕ НА ПРОЉЕЋЕ

Владимир Гојковић, селектор црногорске ватерполо репрезентације, објавио је списак на којем је 19 играча – кандидата за ново окупљање „ајкула”, овог пута у обновљеном базену у Котору.

Мини припреме трају до недеље када ће репрезентација Црне Горе путовати за Ђер. Тада ће бити познат и коначан списак од 13 играча који ће у уторак, 18. јануара, играти са репрезентацијом Мађарске у 1. колу квалификација за Свјетску лигу.

На мини припреме су позвани: Дејан Лазовић, Петар Тешановић, Ален Исљамовић, Дарко Ђуровић, Милија Мандић, (голмани), Урош Чучковић, Владан Спаић, Владо Попадић, Марко Петковић, Алекса Укропина, Василије Радовић, Данило Радовић, Лука Муришић, Мартин Гардашевић, Урош Вучуровић, Јован Вујовић, Душан Матковић, Ђорђије Станојевић, Вук Драшковић и Аљоша Мачић.

Селектор Владимир Гојковић, због проблема са корона вирусом и обавеза у клубовима, није могао да рачуна на одређени број играча, па на припремама у Котору неће бити Душан Банићевић, Саво Ћетковић, Мирослав Перковић и Марко Мршић.

Гојковић је одредио и списак играча који су тренутно одсутни због обавеза у клубовима или здравствених разлога, а биће позвани у наредном периоду и конкурисати за одлазак на Свјетско првенство које је на програму од 13. до 28. маја у Фукоки у Јапану. Ту су још Богдан Ђурђић, Славен Кандић, Димитрије Обрадовић, Андрија Кораћ, Марко Милић. Такође, рачуна и на још један број младих репрезентативаца који су већ били позивани на претходно окупљање у Никшићу,

Према данашњој одлуци селектора Владимира Гојковића на Свјетско првенство у мају неће се наћи ветеран наше репрезентације Александар Ивовић и капитен Драшко Бргуљан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here