Гласајте за Црну Гору као најпожељнију европску дестинацију

Црна Гора номинована је за најпожељнију европску дестинацију у оквиру 23. годишње додјеле награда престижног британског магазина „Wanderlust Reader Travel Awards 2024“.

Како је саопштено из Националне туристичке организације, ова номинација представља значајно признање за нашу земљу и указује на њен растући углед као једне од најатрактивнијих туристичких дестинација у Европи. Црна Гора је већ добро позната дестинација за читаоце магазина Wanderlust, имајући у виду да је претходне године била сврстана међу ТОП 10 најпожељнијих растућих дестинација на свијету.

„Wanderlust“ је најстарији британски магазин посвећен путовањима и један од водећих у последњих 31 годину, са посебним фокусом на одрживи туризам. Мисија магазина је да објавом аутентичних путописа, задивљујућих фотографија и стручних савјета, инспирише путнике широм свијета да открију нове дестинације. Са преко 10 милиона прегледа странице годишње и преко 100 000 читалаца по издању, овај магазин један је од најутицајнијих када је у питању одлука Британаца о избору сљедеће дестинације за путовање.

У сарадњи са водећом свјетском туристичком берзом „World Travel Market“ на којој ће учешће узети Национална туристичка организација Црне Горе, награде ће бити уручене на престижној церемонији додјеле награда која ће се одржати у Галерији Тејт Модерн (Tate Modern) у сриједу, 6. новембра 2024. године.

Гласајте за Црну Гору овдје.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here