ФУДБАЛ: „ИГАЛО“ ТРИЈУМФОВАЛО НАД „БЕРАНАМА“

У 14. колу Друге фудбалске лиге ФК Игало 1929 је, као домаћин, побједило ФК Беране 3:0.

На почетку утакмице резултатску равнотежу држао је голман гостију Горан Аковић, који је у 3. минуту одбранио шут Аргетинца Кордобе, док је у 21. минуту поновио сличну интервренцију испред Копитовића. Гости су једину стопостотну шансу имали у 31. минуту када је млади голман Александар Кулиновић, који је успјешно замјенио повријеђеног Давида Бјелицу, одлично интервенисао испред Немање Шуњевића. У финишу полувремена, послије одличног шута Копривице из слободног ударца, голман Аковић је одбио лопту до Бојана Копитовића који је постигао водећи гол.

У другом полувремену, уласком резервисте Милована Илића, Игало је зауставило инцијативу Берана. Послије доброг додавања Илића, Перовић је у 79. минуту матирао Аковића који је био најбољи појединац у редовима своје екипе. У надокнади времена Илић је Игалу обезбједио побједу. Малобројни навијачи знали су да прославе још једну побједу домаће екипе.

Остали резулти 14. кола: Бокељ-Цетиње 1:0, Младост ДГ-Арсенал 1:2, Јединство-Грбаљ 1:0 и ОФК Титоград-Ком 0:1.

Пласман: Јединство 33, Бокељ 29, Арсенал 27, Младост 22, Игало 21, Ком 19, Беране 16, Цетиње 13, Грбаљ 10 и ОФК Титоград 4 бода.

У наредном 15. колу, у сриједу у Будви, играју: Цетиње-Игало, Грбаљ-Бокељ, Ком-Арсенал, Јединство-Младост и Беране-ОФК Титоград.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here