ФСЦГ „ЈУГ“ – СЕНИОРИ (4), „ОБИЛИЋ“ ДИЈЕЛИ ПРВО МЈЕСТО

82

У дербију кола сениорске фудбалске лиге група „Југ”, екипа “Обилића” у Зеленици побиједила је домаћи „Орјен” 3:2. 

Екипа Дејана Перовића је одлично отворила утакмицу и повела голом Љубомира Павличевића. У финишу првог полувремена играч „Игала“ Андрија Вујичић, који игра на двојну регистрацију, за „Обилић” је изједначио резултат у 41. минуту. Још једно појачање из „Игала“, Марко Раичевић, у 63. минуту довео је “Обилић” у предност  1:2. Фудбалери „Орјена” се не предају и минут касније резервиста Никола Вујновић је изједначио резултат на 2:2. Марко Драгаш је у 70. минуту „Обилићу” донио предност и побједу, којом екипа прати лидера „Будву“ и „Отрант Олимпик“, који има заостали сусрет на свом терену са „Слогом Стари Бар“.

У овом колу „Будва“ и „Ловћен“ су играли нерјешено 1:1, а „Слога“ из Радовића на гостовању у Бару поражена је од “Хајдука” 6:1.

Пласман: „Будва“, „Отрант Олимпик“ и „Обилић” по 9, „Орјен” и „Хајдук“ по 4, „Ловћен“ 3, „Слога“ (Радовићи) и „Слога Бар“ без бодова.

У наредном 5. Колу, у недељу играју „Обилић“ – „Будва“, „Слога“ Радовићи – „Орјен“, „Ловћен“ –„Отрант Олимпик“ и „Слога“ – „Хајдук“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here