ФК „Игало“ вриједно тренира на Златибору

Фудбалери “Игала” јуче су одиграли прву пријатељску утакмицу у склопу припрема на Златибору за старт у Другој фудбалској лиги 14. августа.

Противник Копривице и саиграча била је екипа “Таково” Горњи Милановац, члан Српске лиге Запад, а резултат је био 1:1 (1:0).

Фудбалери „Игала“ повели су голом повратника Бобана Ђорђевића у 28. минуту, из пенала. Изједначујући погодак за „Таково“ постигао је Лука Павловић у 52. минуту. “Игало” је у овој утакмици играло у саставу: А. Кулиновић, Дајевић, Булатовић, Грбић, Петровић, Копривица, Ју Хорике, Радовић, Копитовић, М. Перовић, Ђорђевић. Играли су још: С. Кривокапић, Косаћ, Живковић, Поповић, Шћепановић, Кордоба, У. Вујичић, Биговић, Ђурђевић, С. Перовић, А. Вујичић, Ђиловић, Лепетић, Илић, С. Кулиновић и Ђедовић.

-Напорно се ради по два пута на дан. За сада припреме иду како смо замислили, играчи који су стигли са стране одлично се уклапају у игру. Сутра нас чека друга пријатељска утакмица са домаћим „Златибором”, поручује тренер голмана Лазар Мићуновић.

Екипа “Игала” ће на припремама на Златибору боравити до 28. јула.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here