Едукативна акција запослених у Чистоћи и новских ученика

Херцегновско предузеће Чистоћа прикључило се обиљежавању Свјетског дана заштите животне средине који је установљен прије 50 година. У сусрет 5. јуну а у циљу подизања свијести грађана о значају очувања животне средине запослени у овом предузећу и неколико ученика основне и средње школе, волонтера, дијелили су данас едукативни промо материјал угоститељима и пролазницима од Белависте до Игала.
Током акције посјетили су преко 30 локала, подијелили едукативни материјал и пригодне памучне цегере.

У акцији су учествовале запослене у маркетингу ДОО “ Чистоћа“ Данијела Булут и Радмила Перовић. Обишли су угоститељске објекте од Белависте, дијела Његошеве улице, а потом су наставили до Шквера и даље према Игалу.

-Циљ акције је био да се обухвати што већи број наших суграђана и кроз разговор и промо материјал који су дијелили колико толико их едукују о овој теми. Суграђани који су сретали ову “ жуту“ групицу запиткивали су о чему се ради, а дјеца су им уз дијељење промотивних флајера објашњавала колико је важно да сви заједно чувамо нашу животну средину и да не чекамо 5. јун, него да дјелујемо свакодневно, саопштили су из Чистоће.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here