„ДВЈЕСТА ПУПОЉАКА“ НА СЦЕНИ ДВОРАНЕ „ПАРК“

FOTO: FB KUD SLOGA

Концерт дјечијих ансамбала „Двјеста пупољака“ у организацији КУД „Слога“ биће одржан сутра, 26.марта у Дворани „Парк“.

Умјетнички руководилац КУД „Слога“ Жељка Москов најављује да ће на концерту уз њихове чланове наступити пријатељи из црногорских градова и региона.

-У госте нам долазе четири ансамбла КУД „Младост“ из Подгорице, КУД „Алат“ из Требиња, Фолклорни ансамбл „Никола Ђурковић“ из Котора и КУД „Бока“ из Тивта. Сваке године се трудимо да некога новог позовемо и покажемо шта раде у окружењу ансамбли узраста од 10 до 14 година, казала је Москов.

Чланови КУД „Слога“ на концерту ће представити и најмлађу групу која је стасала за сцену, као и пјевачку коју води Мирела Милановић, казала је Москов:

-Најмлађа група одиграће сплет игара из Шумадије и то је узраст дјеце до 14 година, али су зрели да показују оно што су научили. Ја се надам да ће они побрати симпатије публике, јер најмлађи то увјек најбоље знају.

Програм ће бити разноврстан, најавила је Москов:

-На концерту ће бити 14 тачака и вјерујем да ће сви уживати у љепоти, младости и приказу традиције, културе, ношње, пјесме и игре, казала је Москов уз позив суграђанима да присуствују концерту и подрже младе снаге.


Улаз на концерт је слободан , а почетак је у 19 сати у Дворани „Парк“.

ФОТО: ФБ СЛОГА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here