Дванаести рођендан Новске листе

Новска листа, највећа локална политичка странка у Херцег Новом прославила је  дванаести рођендан и славу странке. Празник је обиљежен резањем славског колача и свечаним коктелом у присуству великог броја чланова главног одбора, саопштено је из тe странке.

Дванаест година је дуготрајност којом се не може похвалити велики број актера на данашњој политичкој сцени. Још је мањи број оних који су кроз својих првих дванаест година остварили континуирани раст и нису скренули са зацртаног пута и борбе за бољи живот грађана. Новска листа је лидер у оба случаја.

Дванаест година одржаних обећања и дванаест година реализованих пројеката Новска листа дочекала је као најјача политичка снага у Скупштини општине Херцег Нови и као параламентарна странка у Скупштини Црне Горе. Идеја јаке локалне политичке организације проширила се и на друге општине у Боки Которској и Црној Гори у којима њихови лидери већ са успјехом обављају градоначелничке и друге важне јавне функције. Свједоци смо да је оно што је било авангардна прича Новске листе, данас постало политичка будућности цијеле Црне Горе.

Осврт на то како Новска листа изгледа данас, колико је јака, колико је млада, и колико се са несмањеним жаром бори за свој град, улива велико повјерење да је много деценија пред овом странком, а да је њена идеја неуништива, наведено је у саопштењу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here