Дуел побратимских градова припао екипи „Златибор“

У склопу припрема за наставак првенства 27. јануара синоћ у Спортском центру Игало одбојкашице „Албатроса“ су поражене од екипе „Златибор“ из Чајетине. 3:0 ( 25:23 , 25:18 и 26:24).

Лидер Прве лиге Србије постигао је максимални резултат и домаћи састав тренера Бранке Обрадовић који је играо без болесне капитена Анђеле Кукобат није био у прилици да угрози побједу екипе Станка Брашанца.

Александра Шћекић и саиграчице пружиле су жесток отпор екипи Златибор и изгубиле су тијесно први и трећи сет док је друга дионица била нешто лакша за госте.

Тим из Чајетине је на припремама у Игалу захваљујући договору спортских радника Херцег Новог и Чајетине који су градови побратими.  Током љета екипа „Албатрос“ била је на припрема на Златибору. Прволигаш из Чајетине на приопремама у Херцег новом је још сутра.

-Стигли смо у понедељак у Херцег Нови град побратим наше општине Чајетина, а наш петодневни рад крунисали смо сусретом са екипом “Албатроса” са којом имамо одличну сарадњу. Они су код нас били љетос, ми смо ових дана у узвратној посјети. Што се саме утакмице тиче ми смо побједили и оправдали реноме лидера Прве лиге Србије. Резултат је био много неизвјесни него што показује.То потврђују први и трећи сет. Да су добиле Новљанке те дијелове игре а имали су прилику не би било незаслужено. Имали смо добре услове за рад и драго ми је што Херцег Нови сада један од центара женске одбојке у Црној Гори рекао је за наш портал,  тренер “Златибора”Станко Бршанац .

И поред пораза у “Албатросу” су задовољи виђеним у сусрету са лидером Прве лиге Србије .

-Прво задовољство је играта са екипом из града побратима и трудимо се да узвратимо гостопримство од прошлог љета када смо боравили на Златибору.Овај сусрет смо играли без капитена Анђеле Кукобат која је болесна . Било смо равноправан ривал квалитној екипи два сета. Последњи сет смо изгубили на разлику,  а да смо ту дионицу  добили увели би утакмицу у занимљиви ток.Честитам екипи “Златибора”на побједи. Очекује нас рад у Словенији дан поправимо форму и отклонимо уочене грешке казао нам је после утакмице помоћни тренер “Албатроса” Дарко Класић.

Екипа „Албатроса“ од понедељка до 21 јануара наставља припреме у Новом Месту гдје ће одиграти и двије утакмице са екипама „Волеј“Ново Место и ЖОК „Крчко“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here