ДОМ ЗДРАВЉА: ГРАЂАНИМА ДОСТУПНЕ ТРИ ВРСТЕ ВАКЦИНА

Амбуланта за имунизацију у Дому здравља Херцег Нови, ради сваког радног дана од 08:00 до 20:00 сати. Тренутно су на расплагању су mRNK Pfizer BioNTek вакцина за коју је потребно пријавити се на број телефона амбуланте за вакцинацију, векторска Oxford-Astra Zeneca и инактивисана Sinopharm вакцина за које се грађани не морају пријављивати, казала је др Слађана Зградић, епидемиолог, координатор имунизације на територији општине Херцег Нови.

Сваког радног дана од понедељка до петка грађани могу примити вакцине у тачно одређеним терминима, док се викендом спроводи већ заказана ревакцинација.

– Од 08:00 до 12:00 сати организована је вакцинација и ревакцинација Pfizer BioNTek  и Oxford-Astra Zeneca вакцином, од 12:00 до 14:00 сати вакцинација првом дозом Sinopharm вакцине, а од 15:00 до 20:00 сати ревакцинација тј. друга доза Sinopharm вакцине, саопштила је др Слађана Зградић.

За све додатне информације, заказивање термина, као и отказивање или помјерање термина за вакцинацију, грађани могу позвати на број телефона 067/ 581- 888, viber, whatsapp, или пишите на емаил адресу vakcinacijadzhn@gmail.com.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here