Догађаји у Портоновом најављују узбудљиву љетњу сезону

До краја мјесеца у Портоновом вас очекују забавни догађаји у организацији ланж бара Maison du Monde и ресторана Rockfish. У суботу 20. априла у бару Masion du Monde од 21:00 очекује вас популарни Gypsy Night који се организује већ трећи пут. Плесни перформанс уз познате звуке хитова грчке, турске и арапске музике сигурно ће одушевити све присутне.

У ресторану Rockfish исте вечери од 19:00 наступитће Трио Маре бенд, а уз посебан сет мени, који је припремио шеф кухиње, укључен је и просеко.

Наредног викенда, у суботу 27. априла од 19.00 у ресторану Rockfish госте ће забављати популарни кавер бенд Кино Култура, а од 21:00 у бару Maison du Monde наступиће Игор Марковић.

Подсјећамо, у мају нас у организацији Portonovi Yach Club-а очекује ЕСТ 105 регата која повезује Бари и Херцег Нови. Полазак из Барија планиран је 16. маја, док ће регата у заливу бити одржана 18. маја.

Регата Бокешка острва, ове године ће се одржати пети пут од 7. до 9. јуна. Прошле године регата је окупила 37 бродова и скоро 200 учесника. Један дан једрења резевирсан је за руту око острва Мамула, а другог дана се једри до тиватских и першких острва.

За сада су најављена и два велика концерта у јулу и августу, концерт Symphony Orchestra– Најбоље од осамдесетих и концерт Тијане Богићевић.

Концерт Symphony Orchestra планиран је у суботу, 13. јула на Марина тргу гдје ће публика уживати уз хитове бендова Duran Duran, Depeche mode, Simple minds, David Bowie и многих других звијезда које су обиљежиле ову декаду.

Концерт регионалне музичке звијезде Тијане Богићевић планиран је за 10. август на Марина тргу. Поп пјевачица позната је по својим хитовима „Безусловно“, „Хајде онда ништа“, „Ширина“, и многим другим, а прошле седмице представила је свој нови хит „Када одем“ чиме је најавила почетак рада на трећем студијском албуму.

Да погледате све догађаје у Портоновом посјетите календар.

ПР текст

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here