Добра попуњеност хотела компаније Царине, у плану изградња још два објекта

Парк, Бијела - један од хотела Царине

Капацитети од 800 соба у херцегновским  хотелима, који послују у оквиру компаније Царине су и даље попуњени. Ефекти овогодишње сезоне су бољи у нивоу од 30 одсто, у односу на претходну годину, а распродати су готово сви аранжмани за сезону 2024.

Из угла представника компаније Царине који газдују хотелима „Парк“ „Делфин“ и „Кумбор“ у којим, како истичу, углавном раде држављани Црне Горе, сезона траје 10 мјесеци. У најави је изградња нових хотела,казао је гостујући у емисији Новско јутро, власник компаније Царине Чедо Поповић:

Чедо Поповић

– Прва локација коју ћемо сада кренути да радимо је на локацији у Баошићима. Тај хотел би требао имати од 700 до 800 соба , идејно рjешење смо већ предали, тако да рачунамо да ћемо ових дана добити сагласност и након тога ћемо кренути са извођењем припремних радова. Практично смо на почетку, објашњава Поповић.

Планирано је да хотел у Баошићу на атрактивној локацији на ривијери има све садржаје које подразумијева објекат категорисан са 4+ звијездице:

– Ако врате некада ту категорију, јер заиста има разлике, нису исти сви хотели категорисани са 4 звјездице. Откада градимо чинимо то све боље и боље, што је сасвим природно и оечивано, вјерујем да ће заиста то бити најљепши хотел у овом дијелу Јадрана,сматра Поповић.

Рок за завршетак посла на инвестицији чија је вриједност процијењена на око 100 милиона еура је три године. Идејно рјешење за изградњу апарт – хотела у Ђеновићу биће завршено у наредних десетак дана, а тај посао би према најавама могао бити окончан за неколико година.

 

 

 

 

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here