ЂУРKОВИЋ ПРЕД „ИСKРУ“: ПОБЈЕДОМ ПИШЕМО ИСТОРИЈУ НАШЕГ KЛУБА

Фудбалери „Игала 1929“ након пораза у првом мечу баража за попуну Телеком 1.ЦФЛ, последњи меч у овој сезони, и уједно и меч сезоне, одиграће сутра на Солилима, а противник је екипа „Искре” из Даниловграда.

Искусни капитен Мило Ђурковић истиче да је ово историјски тренутак, тренутак гдjе ће Игаљани са својим вјерним навијачима покушати да остваре сан сваке генерације нашег клуба, а то је пласман у највиши ранг такмичења.

– Цијела сезона која је иза нас стала је у наредних 90 минута. Надамо се да ће фортуна бити на нашој страни и да ћемо остварити зацртани циљ, и сигуран сам да ћемо оставити последњи атом снаге на терену. Тешка утакмица прије свега, али се надамо да ћемо извући позитиван резултат и славити уз помоћ публике која се сигурно ужељела гледања фудбала са трибина. Kо год да истрчи на терен има обавезу прије свега због генерација које су за нама да да свој максимум и да се одужимо нашем граду и људима који ће доћи сутра да нас подрже. Вјерујмо сви заједно и будите наш 12-ти играч као и увијек. Дођите да се сви заједно радујемо историјском успјеху нашег клуба и надам се да ћу се овом утакмицом у најљепшем дресу са успјехом опростити од активног играња фудбала – истиче искусни капитен Мило Ђурковић.

Сутрашњи дуел другог меча баража за попуну Телеком 1.ЦФЛ на „Солилима“ у Игалу заказан је за 17:30, а главни судија је Предраг Радовановић из Подгорице.

Директан пренос утакмице ФK „Игало 1929“ – ФK „Искра“ (Даниловград) обезбиједила је телевизијска кућа МНЕ Спорт.

Извор: ФK „Игало 1929“

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here