Динамика изградње аутобуске станице по плану

Изградња нове аутобуске станице одвија се према утврђеном динамичком плану, саопштено је потпредсједнику Општине Херцег Нови Мирку Мустуру и секретару за комуналне дјелатности Василију Сеферовићу током обиласка градилишта.

Како је раније истакнуто, завршени су ископи, а након добијања геолошког извјештаја о стабилности тла биће започета конструкција објекта. У наредних петнаестак дана очекују почетак изливања темељне плоче.

Подсјећамо, извођач радова „Ентекст инжињеринг” ће, уз градњу објекта аутобуске, бити ангажован и за изградњу приступне саобраћајнице. Тиме ће бити заокружен вишемилионски пројекат који ће Херцег Новом коначно донијети бенефите на које чека годинама.

1 COMMENT

  1. Bilo bi interesantno saznati kakvu ce vezu imati gradski saobracaj HN sa novom autobuskom stanicom u Igalu. Da li ce stajati na samoj novoj autobuskoj stanici ili nesto dalje od nje? Da li ce se nabaviti novi autobusi, da li ce se linije pojacati u turistickoj sezoni? Da li ce putnici smjeti da ponesu prtljag sa kojim su dosli na odmor? U sadasnjoj situaciji to nije moguce – to je pravi raj za taxiste!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here