Дежурства служби и установа током Божићних празника

Поводом Божићних празника службе и органи управе у Општини Херцег Нови, као и у другим институцијама не раде до понедељка, 9. јануара. У комуналним предузећима су организована дежурства током празника.

У предузећу Водовод и канализација доо Херцег Нови, потрошачи кварове могу пријавити дежурном диспечеру на број: 067-302-301.

У Kомунално-стамбеном предузећу организована су дежурства запослених по секторима за одржавање путева, јавне расвјете и зелених површина, који ће бити у координацији са службама Kомуналне полиције и инспекцијског надзора и Центром безбједности. 

У предузећу Чистоћа организовали су додатну смјену на чишћењу, сакупљању и одвозу отпада.

Комуналне проблеме грађани могу пријавити посредством Кол центра 19 800.

БЕСПЛАТАН ПАРКИНГ ТОКОМ  ПРАЗНИКА

Канцеларије „Паркинг сервиса Херцег Нови“ током Божићних празника не радe, а паркирање на општим паркиралиштима се не наплаћује данас, на Бадњи дан и Божић 07. јануара 2023. године. Недељом, иначе, не наплаћују паркинг.

Вријеме толеранције за продужавање мјесечних повлаштених претплатних карти, сходно нерадним данима, биће продужено до 15. јануара 2023. године.

ЦЕДИС

Нису планирана искључења електричне енергије током празника.

Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, грађани могу пријавити на дежурни број телефона: 327-326 у Херцег Новом.

ДЕЖУРНЕ ПОШТЕ ТОКОМ ПРАЗНИКА

Данас је дежурна Пошта у Игалу од 8:00 до 14:00 часова. Сутра, на Божић не ради ни једна пошта у општини Херцег Нови. Недељом, иначе, Поште Црне Горе нису на услузи корисницима.

ТРГОВАЧКИ ЛАНЦИ НЕРАДНО НА БОЖИЋ

Како сазнајемо у продавницама мјешовите робе, маркетима и тржним центрима, пијацама, потрошачима неће бити на услузи сутра, на Божић, и у недељу која је, иначе, нерадан дан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here