Дежурства служби и институција током Васкршњих празника    

Општина Херцег Нови

Поводом  Васкршњих  празника – службе и органи управе у Општини Херцег Нови неће радити од сутра до уторка, 26.априла.  Празнични дани су Велики Петак и Понедељак, а Васкрс православни вјерници прослављају у недељу, 24. априла. 

У циљу ефикаснијег функционисања комуналне инфраструктуре у  предузећима су организоване техничко-оперативне екипе, које ће током празника бити на услузи грађанима. У доо Водовод и канализација Херцег Нови биће организована дежурства техничких екипа. Потрошачи евентуалне кварове могу пријавити дежурном диспечеру на број: 067-302-301.

У Kомунално-стамбеном доо Херцег Нови биће организована дежурства запослених по секторима за одржавање путева, јавне расвјете и зелених површина, који ће бити  у координацији са службама Комуналне полиције и Инспекцијског надзора и Центром  безбједности Управе полиције.   

 У  предузећу „Чистоћа“ Херцег-Нови организовали су додатну смјену на чишћењу, сакупљању и одвозу отпада. Kомуналци ће  радити појачаним капацитетима на одржавању и чишћењу јавних површина, посебно, у портама храмова, на Шеталишту, Шкверу , трговима,  као и поред угоститељско – туристичких објеката и граничних прелаза.

Све  комуналне проблеме грађани  могу  пријавити  надлежним у Општини Херцег – Нови посредством Кол центра 19800. 

Бесплатан паркинг током  празника

Паркинг сервис Херцег Нови д.о.о. током Васкршњих празника неће обављати наплату паркирања у граду, од петка до уторка.

Kанцеларије Друштва неће радити, а паркирање на општим паркиралиштима се неће наплаћивати од 22. до 26. априла до 7 часова. 

Током празника без искључења електричне енергије

Током  Васкршњих  празника – у свим дијеловима ЦЕДИС-а обезбијеђени су неопходни услови за стабилно функционисање електроенергетског система.

У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, а у случају ванредних околности биће ангажоване додатне екипе. Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити на дежурни број телефона: 327-326 у Херцег Новом, саопштено је из ЦЕДИС-а.

Банке, нерадни петак и понедељак

Током Васкршњих и Првомајских празника  банке у Херцег Новом  неће радити  сутра на Велики петак и понедељак, 25. априла. 

Трговачки ланци радно    

Како сазнајемо у продавницама мјешовите робе, маркетима и тржним центрима потрошачима неће бити на услузи у недељу, која је, иначе, нерадни дан.

Током празника без искључења електричне енергије

Током Васкршњих и Првомајских празника, у петак, суботу и понедељак, у свим дјеловима ЦЕДИС-а  обезбијеђени су неопходни услови за стабилно функционисање електроенергетског система.

У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, а у случају ванредних околности биће  ангажоване додатне екипе. Евентуални  прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити  на дежурни број  телефона:  327-326  у Херцег – Новом, саопштено је из ЦЕДИС-а.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here