Дежурства служби и институција током празника

Херцег Нови, панорама

Поводом Новогодишњих и Божићних празника – Службе и органи управе у Општини Херцег-Нови неће радити до сриједе, 4. јануара, у суботу 6. на Бадњи дан и на Божић, 7. , као и 8. јануара 2024. године. Многе установе и институције ће спојити викенд са празником, неће радити до 9. јануара, па ће имати продужени одмор.

У циљу ефикаснијег функционисања комуналне инфраструктуре у новским предузећима биће организоване техничко-оперативне екипе, које ће током празника бити на услузи грађанима.

У предузећу Водовод и канализација доо Херцег Нови, потрошачи кварове могу пријавити на нове сервисе и Кол центру Водовода 19966.

У Kомунално-стамбеном предузећу организована су дежурства запослених по секторима за одржавање путева, јавне расвјете и зелених површина, који ће бити у координацији са службама комуналне полиције и за инспекцијске послове, као  и Одјељењем безбједности ХН.

У предузећу Чистоћа ДОО Херцег-Нови организовали су додатну смјену на чишћењу, сакупљању и одвозу отпада. Kомуналци ће радити појачаним капацитетима, у двије смјене, на одржавању и чишћењу јавних површина, посебно, на Шеталишту, Шкверу , трговима, као и поред угоститељско – туристичких објеката и граничних прелаза. Предузеће Чистоћа Херцег Нови увео је новину у свом пословању. Кол (Call) центар 19955, ради у двије смјене од 08 до 20 часова сваким радним даном и суботом, преко којега грађани могу да пријаве све неправилности које уоче на терену, а које се тичу дјелатности овог предузећа.

Подсјећамо, да све комуналне проблеме грађани могу пријавити надлежним у Општини Херцег  Нови посредством Кол центра 19800.

ТОKОМ ПРАЗНИKА БЕЗ ИСKЉУЧЕЊА ЕЛЕKТРИЧНЕ ЕНЕРГИЈЕ

Током предстојећих новогодишњих и божићних празника, у понедјељак и уторак 01. и 02. јануара

као и у суботу, недјељу и понедјељак 06., 07. и 08. јануара у свим дјеловима ЦЕДИС-а обезбијеђени

су неопходни услови за стабилно функционисање електоенергетског система.

У дане празника нису предвиђена планска искључења електричне енергије, а у случају ванредних околности биће ангажоване додатне екипе. Евентуални прекид напајања и квар на дистрибутивној мрежи, за вријеме празника, грађани могу пријавити на дежурни број телефона: 327-326 у Херцег Новом.

БАНKЕ, НЕРАДНИ ПОНЕДЕЉАК И УТОРАК

Током празника банке у Херцег Новом неће радити до уторка, 4. јануара.

ТРГОВАЧКИ ЛАНЦИ НЕРАДНО 1. и 2. ЈАНУАРА

Како сазнајемо у продавницама мјешовите робе, маркетима и тржним центрима, пијацама, потрошачима неће бити на услузи три дана, док је недеља иначе нерадна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here