Демократе: ДПС у нестајању и даље наставља са обмањивањем грађана

На данашње саопштење ОО ДПС Херцег Нови реаговали су из ОО Демократе Херцег Нови.

-Из саопштења ОО ДПС Херцег Нови, које обилује неинформисаношћу и неистинама, дало би се закључити да је декорација кључни и суштински проблем нашег друштва, а не корупција која се током њихове владавине на државном нивоу уткала и провукла у готово сваку пору црногорског друштва.

Партија, чији су функционери у бјекству од закона Црне Горе, а марионете у судству, тужилаштву и државним предузећима бивају хапшене, нашла је за сходно да херцергновској локалној управи замјери необиљежавање 13. јула, Дана државности Црне Горе.

Но, изгледа то тако заиста бива – када свој патриотизам третирате као декорацију, неки би рекли фасаду, неискрено и прорачунато, није ни чудо да вам декорација представља суштински проблем.

Да ОО ДПС Херцег Нови упознамо боље са чињеничним стањем: сваке године Општина Херцег Нови обиљежава 13. јул, Дан државности. На исти начин као што ће и сјутра, полагањем вијенца на споменик Безметковић и евоцирањем сјећања на пале жртве. Црногорске заставе ће бити истакнуте на свим установама чији је оснивач Општина, а од 21:00 сат биће уприличен и дефиле Градске музике и мажоретки кроз центар града.

Ви, уважена господо, нисте патриоте ове земље и бар ви немате право да то некоме спочитавате. Да сте патриоте, ви никада не би били у партији која је била економски гробар Херцег Новог и која ће бити упамћена као таква. Ви сте „патриоте“ Вашег Господара, оног који је своју националност „префарбао“ више пута, који је заједно са ухапшеним Веселином Вукотићем креирао економску политику која је уједно била и омча око врата нашег града.

Морате схватити да Ваш Господар није и наш, као ни већинске Црне Горе. Што прије ту истину прихватите, прије ћете и схватити да ваша „критичка“ саопштења представљају неозбиљност, изазивају подсмијех и омаловажавају интелигенцију и памћење грађана и грађанки Херцег Новог.

Ваш патриотизам су урушени хотелски објекти и затварање очију пред очигледним истинама и неправдама – али, то је ваш избор. Херцег Нови је био и остаће антифашистички и слободарски, ви о томе не морате бринути, саопштили су из ОО Демократе Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here