ДЕЈАН РАДОНИЋ: ОПШТИНСКО КАДРОВСКО РЈЕШЕЊЕ ИЗ УНУТРАШЊИХ РЕСУРСА

За новог  вршиоца  дужности  секретара за комуналне дјелатности, енергетску ефикасност и екологију у Општини Херцег Нови, именован је Дејан Радонић,  након што је досадашњи секретар Александар Ковачевић  именован за в.д.  директора  Агенције за изградњу и развој града.

Како је за РТ ХН казао, спреман је да са грађанима и привредним субјектима ријешава комуналне проблеме:

 – Мени је указано повјерење да, такође,  као в.д.  преузмем дужност руковођења овим Секретаријатом, свјестан да је ријеч о органу локалне самоуправе са веома широким надлежностима, које се махом тичу питања од   круцијалног значаја за живот у овом граду. Циљ ми је да ме,  током периода  док будем вршилац дужности,  да ме грађани препознају. Спреман сам да саслушам њихове проблеме, предлоге  и сугестије и да ме доживе, као човјека, који се максимално труди да те проблеме и ријеши, каже Радонић.

Он очекује наставак добре сарадње са привредним субјектима, који у граду обављају  комуналне дјелатности, а над којима Секретаријат за комуналне дјелатности, екологију и енергетску ефикасност има улогу управног надзора:

– Мислим на Комунално – стамбено предузеће, Водовод и канализацију, Чистоћу, Паркинг сервис. Добра комуникација постоји, трудићу се да је дигнемо на већи ниво у корист грађана, оцијенио је он.

Дејан Радонић је радио као правник у Служби главног администратора, гдје је и до сада помагао у рјешавању одређених комуналних питања. Ово кадровско рјешење проистекло је  из унутрашњих ресурса, јер у локалној управи нису жељели да упосле неког са стране.    

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here