Честитка предсједника Општине Херцег Нови поводом Међународног дана младих

Поводом 12. августа, Међународног дана младих, предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић упутио је честитку свим младим Новљанкама и Новљанима, уз поруку да ће локална самоуправа наставити са преданим радом на стварању нових могућности и прилика за будуће генерације.

-Мотив нашег истрајног рада у циљу побољшања квалитета живота у Херцег Новом није само садашњост и економски стандард живота у овом тренутку. Све учињено током претходних година, било да се ради о уређењу града, инфраструктурним пројектима или културним програмима, урађено је како би будуће генерације имале једно уређеније друштво, у којем ће стасати амбициозна омладина, жељна знања и усавршавања.
Као предсједник Општине, осјећам личну одговорност да што више утичем да свима вама, нашим младим суграђанима, створимо економске, привредне и културне услове који ће ваше животе и искуства учинити још богатијим. Омладини Херцег Новог желим срећан Међународни дан младих.

Подсјећамо, поводом Међународног дана младих, Секретаријат за културу и образовање Општине Херцег Нови у сарадњи са ЈУК „Херцег фест“ организује вечерашњи концерт у парку Боке, на којем ће наступити бендови Парампашчад, Јацк Лупино и L’ombelico. Програм почиње у 20:30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here