Честитка Општине ватерполистима: Хвала што остајемо перјаница олимпизма!

Поводом најновијег успјеха на Свјетском првенству и изборене визе за Олимпијске игре, ватерполистима Црне Горе, селектору Владимиру Гојковићу, ВПСЦГ и Олимпијском комитету, честитку је упутио предсједник Општине Херцег Нови, Стеван Катић у своје лично и име локалне самоуправе.

-Са радошћу упућујем честитку поводом изборене визе за Олимпијске игре у Паризу овог љета. Побједа на Свјетском првенству у Дохи и улазак у четвртфинале потврдио је потенцијал који имају талентовани играчи и ватерполо радници из Црне Горе.

Упркос напорном раду и тешком распореду, нисте посустали него наставили да изгарате за циљ и обезбиједили одлазак на планетарну смотру спорта. Херцег Новом и свима нама донијели сте велику радост и признање да као град остајемо перјаница олимпизма, град спорта, врхунских спортиста и спортских радника. Стајете раме уз раме са најбољима у свијету промовишући свој град и проносећи причу о њему.

Желимо вам добру игру у наставку Свјетског првенства и не сумњамо да ћемо заједно славити успјех из Париза, наведено је у честитки предсједника Катића.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here