ЧЕСТИТКА ЛИБЕРАЛНЕ ПАРТИЈЕ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ ХЕРЦЕГ НОВИ

Поводом Дана града и Дана ослобођења Херцег Новог, честиткује упутио предсједник Либералне партије Црне Горе, Андрија Поповић.

– Грађанима и грађанкама као и руководству Херцег Новог у своје лично и у име Либералне партије Црне Горе честитам 28. октобар Дан Општине Херцег Нови.

Херцег Нови бисер је црногорске Боке и најљепше лице које дочека сваког ко упловљава у наше море, дивећи се фасцинантном насљеђу али и природним богатствима овог краја. Стари град Херцег Нови живио је и преживио вјекове превирања и из сваког излазио љепши и богатији са новим искуствима и културом. Такав Херцег Нови морамо очувати и вратити му прави сјај чувеног бокешког бисера. Увјерен сам да ће квалитетном валоризацијом таквих потенцијала које Херцег Нови посједује сви његови грађани и грађанке уживати благодети сталног привредног напретка те побољшања квалитета живота и пословног амбијента. Либерали ће увијек бити присталице и подршка таквом путу Херцег Новог – наведено је у честитки коју потписује предсједник Либералне партије Црне Горе Андрија Поповић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here