Бројни малишани уживали и на другој радионици “Радост и нада у срцу нашег града”

Парк Боке, или још пар дана – Дино парк, и данас је зрачио дјечјом радошћу и маштовитошћу, захваљујући другој креативној радионици у оквиру програма „Радост и нада у срцу нашег града“, у организацији градске Туристичке организације и Секретаријата за културу и образовање Општине Херцег Нови.

Подсјетивши на прву радионицу прије три дана, Бојана Миљевић из Туристичке организације Херцег Нови је за РТХН казала да је и данашња била изузетно успјешно.

-Туристичка организација у сарадњи са Секретаријатом за културу и образовање одрадила је још једну радионицу у склопу манифестације „Радост и нада у срцу нашег града“. Прву радионицу смо имали 30. априла на платоу испред зграде Општине Херцег Нови, а и ова у парку Бока је веома лијепа и креативна. Дјеца су разним васкршњим мотивима фарбала јаја и украшавала бојама лица, дружила са васкршњим зеком и аниматорима, а чланице НВО “Мале сирене” из Ђеновића су и овога пута припремиле приганице, кокице и јаја која су подијена дјеци и посјетиоцима, казала је Миљевић, честититајући престојећи празник православним суграђанима и гостима нашег града.

Она је истакла да је посјећеност Дино парка Златибор, који се први пут “спустио” на море, одлична.

-Дино парк је ту од 23. априла до 6. маја, и у оквиру њега смо имали разне креативне радионице које су радиле представнице Дино парка, а прве седмице су биле и Дино туре. Изузатно смо задовољни посјећеношћу која је сваког дана све већа захваљујући атрактивној поставци диносауруса и богатом програму, у склопу којег је и данашња радионица. Наши малишани су јако креативни, из радионице у радионицу су сваки пут све бољи и све више напредују. Ово је први пут да је поставка дошла са планине овдје на море, па је самим тим ова изложба још интересантнија, поручила је Миљевић.

Следећа манифестација је “Боје и мириси новских ђардина”, за коју ће ускоро бити објављен конкурс, па из Туристичке организације позивају суграђане да се пријаве, да уреде своје баште и ђардине како би на што бољи начин допринијели љепшем изгледу града.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here