Без спортских манифестација због дана жалости

Фудбалски савез Црне Горе је, због три дана жалости ради трагедије на Цетињу, одгодио утакмице 4. Кола Прве лиге и почетак првенства Друге лиге, као и такмичења за кадете и омладинце.

Утакмица првог кола Друге фудбалске лиге Игало – Никшић која је била планирана сутра, одгођена је за сриједу, 17. август у 17:00 часова.

Неће бити одиграна ни данас планирана кадетска утакмица Игало – Петровац, а термин одигравања биће накнадно утврђен.

Одгођена су и остала спортска дешавања у Црној Гори

Прекинут је турнир Купа Црне Горе у ватерполу за младе за играче, узраста до 12 година, који је јуче почео у Бијелој у организацији ВК “Младост”. Комесар такмичења Дејан Аџић ће утврдити нови термин за завршницу турнира и одиграванје још три кола, а вјероватно да ће то бити наредног викенда. 

У првом колу, јуче је Јадран побједио Младост 12:3, а Будва Никшић 20:5. У другом колу, Младост је поражена од Будве 15:5 а Приморац је био бољи од Никшића 19:5. 

За један дан одлаже се и старт турнира кадета (играчи рођени 2006 године и млађи) чије је домаћин од понедељка требао бити Приморац. 

Кошаркашки турнир планиран овог викенда, који је поводом Дана младих организовао ЦДПР, а домаћин требао бити КК Бијела, такође је одгођен.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here