Без побједника у припремној утакмици Игала и Адрије

Након седам дана рада и припрема за нову такмичарску сезону у Другој фудбалској лиги, чији је старт заказан за 10 август, Игало је на Солилима одиграло прву утакмица. Ривал је била добра екипа Адрије, а резултат је био 0:0.

Екипа из Подгорице показала се као добар противник новоформираном саставу херцегновског друголигаша. Најближи голу фудбалери Игала били су у 35. минуту, када добро набачену лопту од новајлије Алдина Аџовића није искористио Милош Перовић, али и у 82. када је Фавер Рамирез из Колумбије био у прилици да постигне гол за своју нову екипу. Нерјешен резултат најреални је исход утакмице.

У првој контролној утакмици за нову сезону тренер Марко Шћепановић је указао повјерење следећим играчима: Максиму Миловићу, Нихаду Балићу, Јовану Мугоши (појачање из Језера Плав) Милошу Мугоши (појачање из Отрант  Олимпика Улцињ), Вуку Матејићу, Александрур Ђукановићу, Алдину Аџовићу (појачање из Петровца), Бошку Дуловићу, Милошу Перовићу, Јовану Милићу (позајмица Сутјеска), Николи Косаћу. Играли су још: Божидар Матејић, Никола Попчовић, Стефан Перовић, Урош Ченић, Фавер Рамирез (појачање из ФК ТОШК Тешањ) и Августин Кордоба.

Наредна пријатељска утакмица Игала предвиђена је за недељу, 14. јул са Леотаром, али још није договорено да ли ће то бити у Игалу или у Требињу.

Базични дио припрема Игала предвиђен је од 21. до 29. јула на Златибору.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here