Балон над базеном на Шкверу биће постављен наредне седмице

Базен на Шкверу

Балон на базену Пливачког ватерполо клуба Јадран на Шкверу, према најави из овог клуба, могао би бити постављен до краја наредне седмице, након чега ће се тренинзи одвијати у континуитету.

Дио тренинга ватерполиста и пливача већ десетак није могао бити реализован на најбољи начин због услова на базену, у овом периоду, навео је директор ПВК Јадран Милош Мрачевић, па позива на стрпљење:

Милош Мрачевић

– Обављамо дио свих ових тренинга. Жао ми је ако постоји незадовољство код родитеља дјеце због ових седам до десет дана, када се не могу на најбољи начин спроводити тренинзи. Када погледамо око нас, знамо да дјеца из Котора нису могли да тренирају пет година у своме граду. Апеловао бих на мало више стрпљења. Фирма из Београда, која  једина може да монтира балон није у могућности да дође негдје до средине идуће недеље, због великог посла, који су преузели на једном објекту у Србији, објашњава Мрачевић.

Мрачевић подсјећа да се балон могао поставити почетком октобра, али да су тада биле високе темепературе ваздуха:

– Температурa ваздуха je била и 30 степени, што значи да би испод балона тада било неких 50 степени и заиста нисмо донијели одлуку да се у том периоду монтира балон. Фирма из Београда, тада нас је инфоримисала да би могли почетком новембра да монтирају балон, што нам је одговарало. Међутим, из непланираних разлога дошло је до помјерања рокова због тога што је дио опреме те фирме, која је потребна за монтирање базена, била ангажована на њиховом великом градилишту и нису је могли дислоцирати. Очекујемо их наредних дана, по њиховом обећању био би то 22. или 23. новембар и ми тај посао завршавамо за дан, два, истиче Мрачевић.

Мрачевић очекује да би идућег викенда сви могли да тренирају под балоном у базену:

– Имали смо, такође, среће и са добрим временом. Можда је било неких седам дана кише, када се нису могли обављати тренинзи. У том периоду радили су тренинге у теретани, тако да мислим да са организационог и стручног становишта, нисмо ништа посебно изгубили. Пливачи су одрађивали тренинге несметано и спремали се за такмичења. Ми сви и у Клубу би вољели да су услови идеални, али на жалост у Црној Гори не постоји фирма, која може да монтира балон, указао је Мрачевић.

У ВПК Јадран очекују да ће током наредне седмице бити монтиран базен на Шкверу.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here