IZBORI 2021: ZA BUDUĆNOST HN I BOKE – ZLOUPOTREBLJENI LIČNI PODACI GRAĐANA

POLITIČKI MARKETING – LOKALNI IZBORI 2021.

Oni koji su decenijama bili medijski i politički jataci režima koji je opljačkao zemlju, protjerao sve najsposobnije i najobrazovanije građane jer im nije dao da žive civilizovano i rade ako se ne prodaju mafiji, isti oni sada hoće od poštenih građana da naprave kriminalce jer im je grijeh što su rođeni u bivšoj, srećnoj zajedničkoj državi i što možda ostvaruju neka prava koja su svima dozvoljena u svakoj od republika bivše Jugoslavije, osim u Crnoj Gori. 
Čudite se zašto smo miljama iza Srbije i drugih država regiona? Pa baš zato što su čuvari Milovih milijardi napravili državu koja je sef za ukradene pare i tvrđava za kriminalce, a u kojoj se progoni pošten svijet.
Ovi kradljivci matičnih brojeva poštenih građana, ove DPS ispostave u NVO sektoru , hvale se da krše zakon, i za to ih niko ne procesuira. Uskoro će ih naši članovi zaustavljati na ulici, kada već ne funcioniše država, i u direktnoj komunikaciji tražiti da im objasne zašto su ukrali njihovu privatnu svojinu –  lične podatke.
Umjesto imena ljudi koji žive i rade u CG, koji su sebe i svoje porodice ugradili u njene temelje i koji su se, baš u Herceg Novom, decenijama borili za slobodu i bili i ostali jedini nepokoreni bastion slobode, trebalo je da otvore dosijee ANB-a i objave imena saradnika, špijuna, medija, među kojima je sigurno i autor ovog sramnog spiska. 
Sada se vidi zašto smo insistirali na čišćenju ANB-a od Milovih trulih jabuka koje su se sada ostrvile na hrabre i odlučne Novljane. Novljani znaju ko su i to neće promijeniti nikakve prijetnje i ucjene DPS-a, CEDEM-a i drugih očajnika kojima je ovo labudova pjesma za spas pokradenih milijardi. 
Svi znaju da su Novljani slobodni, hrabri, ponosni i da će glasati kao i uvijek za slobodu i budućnost Herceg Novog i Boke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here