IZBORI 2021: EVROPSKI TIM ZA HERCEG NOVI- PROMJENE 9. MAJA ĆE OMOGUĆITI GRADNJU DVA NOVA VRTIĆA I VEĆU BRIGU ZA POTREBE MLADIH

POLITIČKI MARKETING-LOKALNI IZBORI 2021

Evropski tim za Herceg Novi ima jasan plan za smanjenje stope nezaposlenosti, kao i za razvoj novih sadržaja, čime će poboljšati status mladih i djece.
Kandidatkinja za odbornicu Ana Kovačević saopštila je da će stopa nezaposlenosti biti smanjena za trećinu jer će se uspostaviti kvalitetna saradnja između Opštine i privrednika. Obezbijedićemo stipendije za nedostajuće kadrove. Podržaćemo darovite učenike, nosioce diplome Luča, prekvalifikaciju mladih i zalagati se za jačanje dualnog obrazovanja. U saradnji sa investitorima nastojaćemo da realizujemo praktičnu obuku zainteresovanih mladih. Uspostavićemo saradnju sa organizacijama koje vode mladi, kako bi zajednički tražili rješenja za probleme grada. Posebnom linijom podrške, obezbijediće se plaćanje članarine za sportske klubove.
Putem javnog konkursa podržaćemo programe koje vode mladi. Iniciraćemo takozvanu stolicu za mlade u parlamentu. Podržaćemo aktivnosti na povezivanju mladih iz Novog i drugih gradova. Pokrenuće mlade da aktivno učestvuju u društvenim akcijama. Uredićemo poligone, školske bašte i dvorišta. Izgradićemo dva nova vrtića. Ulaganjem u trotoare, staze i parking prostore povećaćemo sigurnost djece i olakšati pristup školama i vrtićima. Od tunela u Meljinama pa do hotela ACD povezaćemo trotoar duž magistrale, kao i čitavom dužinom Radničke ulice, kako bi djeca nesmetano mogla da idu u školu .
U naselju Ivanica biće napravljeno igralište i teretana na otvorenom. Na takozvanom kamp naselju u Meljinama opremićemo prostor za djecu predškolskog uzrasta, ali i najstariju populaciju. Pomoći ćemo bolju organizaciju Jadrana i raditi na stvaranju njegove jasne održivosti.Kandidat za odbornika Miloš Banićević najavio da će urediti puteve i biciklističke staze. Riješićemo probleme parkinga , vodosnabdijevanja i odlaganja otpada. Nećemo se zaustaviti dok se ovi problemi ne riješe. Obnovićemo šetališta i druge javne površine, postavićemo novu rasvjetu. Sve ovo ćemo uraditi jer vjerujemo u promjene koje će omogućiti bolju budućnost za sve naše sugrađane, zato promjene za bolji NOVI, zaokružimo broj 2 – zaključio je Banićević.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here