RAZNOVRSTAN SPORTSKI PROGRAM TOKOM VIKENDA

U posljednjem aprilskom vikendu sportiste Herceg Novog očekuju obaveze u jedrenju, stonom tenisu, fudbalu, košarci, streljaštvu i tenisu.

Danas i sutra crnogorski jedriličar Milivoj Dukić na olipijskoj kvalifikacionoj regati u Vilamuri u Portugalu pokušaće da stigne do drugog mjesta u zlatnoj grupi, koje bi mu omogućilo treći nastup na Olimpijskim igrama.

U Podgorici je od sutra do srijede na programu je završnica prvenstva Crne Gore u stonom tenisu. Titulu brani lider prvenstva STK Novi koji na startu takmičenja plej-ofa sjutra u gradskom derbiju igra sa ekipom i Boke. Polufinale se igra u ponedjeljak, dok je finale zakazano za srijedu.

Danas u 8. kolu Prve lige za košarkašice od 16 časova u Sportskom centru Igalo igraju seniorke Primorja i lider podgorička Budućnost. U nedelju u 9. kolu tim Dragana Prge gostuje u Nikšiću ekipi Roling.

Završno, 4. kolo Kupa Crne Gore u streljaštvu u disciplini trap – leteće mete na programu je sutra i u nedjelju, a domaćin je Streljački klub Herceg Novi. Takmičenje počinje u 9 sati na strelištu na Kamenom.

Fudbaleri Igala u 29. kolu Druge fudbalske lige gostovaće sutra ekipi Ibra u Rožajama. Drugoligaša iz Herceg Novog vodiće treneri Dejan i Krsto Perović, jer šef stručnog štaba Marko Vidojević i njegov pomoćnik Petar Gušić nisu u mogućnosti da vode ekipu jer su pozitivni na korona virus.

U 22. kolu seniorske lige Udruženja klubova FSCG grupa Jug, u gradskom derbiju u nedelju od 17 sati u Zelenici igraju Orjen i Obilić.

U ponedjeljak, u 11. kolu proljetnog dijela prvenstva B grupe Omladinske lige Crne Gore, fudbaleri Igala gostuju u Podgorici ekipi Mladosti iz Donje Gorice.

Danas u zaostalim utakmicama 16 kola regije Jug u Igalu igraju petlići i pioniri Pomorca iz Bijele, u bokeljskim derbijima sa Asenalom iz Tivta. Fudbaleri Pomorca u konkureciji petlića u nedelju igraju sa Petrovcem, a u konkurenciji pionira su slobodni.

Pioniri i petlići Igala gostuju Mornaru u Baru. U ovom kolu pioniri Obilića gostuju Grblju, dok petlići Orjena, takođe, igraju u Radanovićima sa domaćim Grbljem. U nedjelju je na programu 5. kolo teniske lige veterana, u organizaciji TK Herceg Novi, na terenima na Toploj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here