Ljeto 2023: Servisne informacije

Pretežno sunčano, ponegdje uz malu do umjerenu oblačnost tokom poslijepodneva. Na sjeveru, ujutru po kotlinama moguća magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 33 stepena. Temperatura mora 29 stepeni.

AERODROM TIVAT

Sa tivatskog aerodroma danas 25 letova. Prvi je bio ka Žešovu, a naredni su ka Beogradu, Ljubljani, Kraljevu, Tel Avivu, Briselu, Varšavi, Istanbulu, Dubaiu, Kopenhagenu. Detaljnije informacije moguće je dobiti putem telefona – 032 670 930.

AUTOBUSKA STANICA

Jutros su u naš grad stigli autobusi iz Beograda, Čačka, Vladimirovaca, Novog Sada, Banja Luke i Modriče i Novog Sada. U 7 sati je krenuo Ozlen ka Beogradu, 8;10,pa u 9:30 i 11:10 su polasci ka Dubrovniku, u 8:35 ka Sarajevu i u 12:10 ka Trebinju. Očekuju dolaske iz Leskovca, Valjeva, Jagodine, Beograda, Niša, Kruševca, Kragujevca, Pančeva….

ŽELJEZNIČKI SAOBRAĆAJ

Međunarodni brzi voz sa stanice Bar ka glavnom gradu Srbije polazi u 9:00 i u 20:20, povratak je u 19 sati. Cijena vozne karte drugog razreda u jednom smjeru iznosi 21 euro, dok cijena rezervacije sjedišta iznosi 3 eura.

 

AMSCG
Na većini puteva u zemlji saobraća se bez vanrednih ograničenja. Tokom dana je pojačan intenzitet saobraćaja na važnijim putnim pravcima i prilazima gradskim sredinama. Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise i izbjegavaju putovanja u najtoplijem dijelu dana. U protekla 24 sata na putevima u zemlji dogodilo se 20 saobraćajnih  nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila teže povrede, a 7 osoba lake povrede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here