ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2021: ОД ДАНАС ПРЕДСТАВЉАЊЕ ИЗБОРНИХ ПРОГРАМА У ПРОГРАМУ РТХН

У складу са Правилником за представљање политичких партија и кандидата за одборнике на изборима који ће у Херцег Новом бити одржани 9. маја, од данас на програму Радио телевизије Херцег Нови, а током изборне кампање, можете пратити представљање програма свих учесника на изборима. Сходно договору постигнутом на састанку руководства ЈРДС РТХН и представника свих изборних листи, представљања у нашем програму ићи ће оним редом по ком се налазе на збирној изборној листи.

Већ од данас, у 12 сати изборни програм и кандидате са листе представиће „Новска листа – Наш град, наш брод“, носилац др Саво Марић. Гости у студију Радио Херцег Новог биће кандидати за одборнике Јован Суботић и Гордана Крцуновић Поробић.

У уторак, 20. априла,  у истом термину, програм ће представити Коалиција „ДПС –СД  – Европски тим за Херцег Нови“, носилац др Предраг Дабовић, у сриједу 21. априла „Прави Нови, слобода је у нашим рукама –Марко Милачић“ –Права Црна Гора –Милан Зарић и Глас за наш Нови –др Љиљана Бојанић, носилац Милан Зарић, а у четвртак 22. априла, Коалиција „За будућност Херцег Новог и Боке“ коју чине ДФ, СНП и Радничка партија. Носилац Иван Отовић.  

Сљедећи термин, у понедељак 26. априла, резервисан је за представљање коалиције  „Стеван Катић – Ни лијево ни десно, правац Нови“, коју чине Демократе, Група грађана Народ побјеђује, Демос и Странка пензионера, инвалида и реституције, чији је носилац Стеван Катић, а у уторак, 27. априла Коалиција „Др Дитан Абазовић – Црно на бијело –Може Бокешки“ , коју чине УРА, Бокешки форум, Бокобран, Цивис и нестраначке личности , носилац др Драшко Рашковић.

Током изборне кампање предвиђене су три дебате: 21. и 28. априла и 5. маја од 20 сати.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here