ИЗБОРИ 2021: ОО ДПС ХЕРЦЕГ НОВИ – АКТУЕЛНА ВЛАСТ НИЈЕ ИСПУНИЛА НИЈЕДНО ПРЕДИЗБОРНО ОБЕЋАЊЕ

ПОЛИТИЧКИ МАРКЕТИНГ – ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У ХЕРЦЕГ НОВОМ 2021.

Актуелна градска власт није испунила готово ниједно предизборно обећање. Највећи дио мандата коалиционе власти протекао је у отпуштању способних кадрова а који им нијесу партијски били подобни, ухљебљивању сопствених функционера из Херцег Новог и других општина и чистом непотизму, те међусобним свађама око ускопартијских интереса. Интерес развоја Херцег Новог био је у потпуно другом плану.

Након четири године њихове власти имамо већу стопу незапослености, немамо Стратегију управљања отпадом, није укинута наплата путарине на путном правцу Мељине-Петијевићи, нијесу успостављене јединствене канцеларије за јавне набавке нити канцеларија омбудсмана, а рјешавање стамбеног питања младих брачних парова остало је само мртво слово на папиру.

Актуелна власт обећавала је покретање низа пројеката за привлачење туриста, брендирање општине као зимског центра за припрему спортиста и промоцију културних и забавних програма и спортских догађаја, развој здравственог и конгресног туризма. Пројекти су покренути таман као што је, како је обећавано уведен и децентрализовани систем локалне самоуправе. За протекле четири године није отворена ниједна бициклистичка стаза нити је, како је обећавано отворен дневни центар за дјецу са посебним потребама.

Ово су само нека од неиспуњених обећања актуелне власти.

Јасно је да су граду потребне велике промјене, и да је граду потребна одговорна власт која ће се бавити овим проблемима. Нашем граду је потребна власт која ће унаприједити туристичку и здравствену инфраструктуру. Херцег Новом је потребна локална власт која ће се позабавити питањем саобраћаја, паркинга и водоводне мреже.

Европски тим за Херцег Нови има јасан план како да убрзано поврати Херцег Нови на мјесто које му припада на туристичкој и културној мапи Црне Горе. Европски тим за Херцег Нови има људе који могу да направе преокрет. Европски тим за Херцег Нови је спреман да примакне Херцег Нови Европи, европским вриједностима и европском квалитету живота.

Зато на предстојећим изборима подржите промјене за бољи Нови! Јер нашем граду су потребне велике промјене!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here