Вукшић: Подршка Бата Царевића доказ да слога нема алтернативу

Парламентарни избори 2023

-Народна коалиција – Сложно и тачка“ у оквиру предизборне кампање посјетила је Жабљак и одржала скуп у Пљевљима. Носилац листе Дејан Вукшић поручио је да у политику није ушао да би се професионално бавио политиком.

-Посебно сам срећан и инспирисан јер сам лично и као носилац листе коалиције коју представљам добио безусловну подршку од иконе борбе против режима Мила Ђукановића, човјека који је дао огроман допринос за одбрану наших светиња, а то је од господина Марка Бата Царевића. Подршка Марка Бата Царевића мени као носиоцу листе Народне коалиције доказ је да слога нема алтернативу.

Кандидат за посланика Марко Милачић казао је да од Народне коалиције нећете од нас чути да ратују са другим политичким партијама.

-Једино слогом, очувањем вриједности нашег народа, оних исконских, мирно и одлучно може доћи до слободе и просперитета, казао је Милачић.

Кандидат за посланика Владислав Дајковић рекао је: У Црној Гори очигледно постоји пројекат „Завади Србе па владај“.

-Ми нисмо хтјели да пристанемо на тај пројекат, пружили смо руке једни другима и ставили српски интерес на прво мјесто. Док су се други цијепали и дијелили и свађали око мандата, ко ће на које мјесто, ми смо ставили интерес нашег народа на прво мјесто.“

Кандидат за посланика Др Новица Станић је поручио да прва акција и обавеза нове Владе мора бити први слободни попис у Црној Гори на јесен ове године.

Говорили су и Кандидаткиње  за посланицу Маја Мршуља и Јелена Лучић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here