Женска одбојкашка репрезентација Црне Горе преко Грузије до Беча

Foto: oscg.me

Женска одбојкашка сениорска репрезентација Црне Горе путује данас за Тбилиси на утакмицу четврте рунде Б групе ЦЕВ лиге са Грузијом која се игра у суботу, 10. јуна, од 15 сати по нашем времену. У истом колу лидер групе, репрезентација Португалије, дан касније је домаћин Фарским Острвима.

Са шест бодова Мелиса Цемовић и саиграчице завршиле су први круг групне фазе ЦЕВ Сребрне лиге. Уочи меча са Грузијом, дјевојке селектора Милорада Крунића одрадиле су по плану сусрет са Фарским Острвима у гостима 3:0 (25:9, 25:7, 25:20), потом је млади састав освојио сет на гостовању фавориту групе, Португалији 3:1 (5;17, 20:25, 25:18, 25:16). У суботу вече у Подгорици побјеђена је репрезентацијаГрузије 3:0 (25:19, 25:9, 25:16).

Селекција Црне Горе, којој су се прикључиле Викторија Ђукић и Лара Јововић, до јутрос је радила у Спортском центру Игало.

-Послије Подгорице и дана одмора спремили смо се за дуг пут у Тблиси. Мислим да ће нам та утакмица бити од велике важности, ако нам се поклопе резултати из друге групе, можда већ послије овог кола будемо имали сигуран пласман на Ф4, што би нам свакако олакшало улазак у утакмице са Португалом и Фарским Острвима код нас у Игалу. Надам да ће наш здраствени билтен бити бити повољан и да ће све играчице бити спремне да пруже максимум. Жеља нам је да обрадујемољубитеље одбојке у Црној Гори добрим резултатом на овом гостовању, рекао је селектор Милорад Крунић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here