„Храбро се броји“: Имамо јасан план развоја Црне Горе

Парламентарни избори 2023.

Након посјећених више од половине црногорских општина, Коалиција “Алекса и Дритан – ХРАБРО се броји !“, посјетила је Улцињ, гдје је у Центру за културу одржана побједничка Конвенција коалиције. Неколико стотина Улцињанки и Улцињана је у крајње срдачној атмосфери дочекало кандидате за посланике са коалиционе листе из редова Демократске Црне Горе и ГП УРА, као и једног од лидера коалиције, премијера Дритана Абазовића.
-Без коалиције „Храбро се броји!“ нема 44. Владе Црне Горе. Ми смо једини који имамо јасан план развоја Црне Горе до 2027. године’, саопштио је лидер Грађанског покрета УРА, Дритан Абазовић.

Лидер УРЕ је истакао да се само са великим инфраструктурним пројектима, растом БДП-а, дуплирањем прихода од туризма и већим извозом електричне енергије могу додатно повећавати плате, пензије и све социјалне накнаде. Навео је да није довољно што су Валданос и Солана враћени грађанима и грађанкама и представио је нове пројекте за Улцињ.
На скупу се обратио и Момо Копривица, кандидат за посланика у Скупштини Црне Горе.
-Ја и Дритан смо дошли и овдје, да у његовом Улцињу промовишемо слоган „ХРАБРО се броји !“. С правом можете поставити питање значи ли то да раније у Улцињу није било храбрих, а сада има? Не, пуна је ваша историја бескрајно храбрих људи, и то баш оних чија је врста храбрости насушна потреба данашње, савремене Црне Горе, Црне Горе будућности, истакао је Копривица.
Он је поручио да је управо Дритан Абазовић урадио добре ствари за грађане Црне Горе без обзира на национално, вјерско, политичко или било које друго опредјељење.
Копривица је такође нагласио да ће ова коалиција допринијети грађанима Улциња прије свега интензивирањем активности на пројектовању и изградњи приморске варијанте Јадранско-јонске магистрале, иницијативом да се цијели реон Скадарског језера повеже у јединствену прекограничну европску туристичку зону, валоризацијом Солане, као и Аде Бојане и Велике плаже, али и позиционирањем на Рути маслине Савјета Европе чији је Црна Гора члан.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here