Прољеће 2023: Сервисне информације

У јужним предјелима мало до умјерено облачно са дужим сунчаним интервалима. Од средине дана, понегдје уз појачан развој облачности, услови за краткотрајну кишу или пљусак и грмљавину. На сјеверу умјерено до претежно облачно, током пријеподнева понегдје киша, а од средине дана мјестимично киша или краткотрајан пљусак и грмљавина. Вјетар сјеверни и сјевероисточни, умјерен до појачан, на ударе понегдје јак. Највиша дневна температура ваздуха од 16 до 29 степени.

АЕРОДРОМ ТИВАТ

Са тиватског аеродрома најављено је једанаест летова. Први лет је ка Београду у 8 сати, услиједиће ка Истанбулу, Бечу , Марсељу, Луксембургу.

АУТОБУСКА СТАНИЦА

Нема кашњења на главној аутобуској станици. По реду вожње у 7:00 сати кренуо је „Озлем“ ка Београду, у 8:35 ће „Лалатовић“ за Сарајеву, у 9:30 и 11:10 су поласци ка Дубровнику, а у 12:10 ка Требињу. Више информација на 031 321 225 и 069 017 100.

ЖЕЉЕЗНИЦА ЦРНЕ ГОРЕ

До 17. јуна када почиње љетњи режим саобраћања, ка Београду из Бара предвиђен је међународни полазак у 20:20, повратак у 19 сати. Локални возови саобраћају редовно и свакодневно, шест је полазака из Бара за Подгорицу и три су ка Бијелом Пољу. Информације о кретању возова могуће је добити путем вибер поруке на број телефона: 068/441-212.

АМСЦГ

Саобраћа се по претежно сувим коловозима.. Дуж клисура и усјека скрећемо  пажњу на могуће ситније одроне.   На дионицама гдје се изводе  радови саобраћа се уз измијењен режим вожње. Савјетујемо опрезну вожњу на свим путним правцима и поштовање правила саобраћаја. Интензитет саобраћаја је умјерен. У протекла 24 сата на путевима у земљи догодиле су се 22 саобраћајне   незгоде  у којима су 2 особа    задобила    теже а 8 особа лакше повреде.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here