Боћање: Новљани прижељкују трон

Сусретима првог кола сутра почиње сезона у боћарској Супер лиги Црне Горе у којој играју Вал и Мељине из Херцег Новог, Палма и Врмац из Тивта и званични првак Маини из Будве.

На састанку новог Управног одбора жребом је одређено да се у првом колу у дербију у Мељинама сутра од 18:00 сати састају Мељине и Маини. У недељу у исто вријеме, на зоговима на Топлој, састају се Вал и Врмац. У првом колу слободна је екипа Палме.

Зе екипу Мељина, једног од главних фаворита за титулу играју: Марко Луковић (капитен), Трипо Куковић, Богдан Ђуровић, Иван Газивода, Миленко Бојановић, Синиша Ивановић, Драгољуб Павићевић и Словенци Дејан Корен, Мартин Здауц, Грегор Опрешник. Вођа екипе је Маркица Додиг. Технички организатор екипе је предсједник клуба Рајко Бојановић.

Екипа Вала у трци за нову титулу креће са следећим саставом: Зоран Вучетић (капитен), Ђуро Милановић, Богдан Сератлић, Дарио Шеровић, Јавор Кнезовић, Никола Никша Гојковић, Никола Микулић, Јосип Главинић. Руководство „Вала“ за такмичење у новој сезони пријавило је и младе ватерполисте Вукашина и Страхињу Гојковића и њиховог оца Владимира, селектора ватерполо репрезентације Црне Горе, да помогну екипу у трцу за првенствене бодове и  Куп ако им то дозволе обавезе у ватерполо спорту. Руководилац екипе је Никола Никша Гојковић.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here