Чека се тартан подлога за игралиште, које ће обогатити спортске садржаје Игала  

У Мјесној заједници Игало реализују се бројни пројекти. Поред раскопаног шеталишта које је ових дана изазвало полемику уз  гаранције да ће до 15. јуна све бити завршено, бетонирано и поплочано – приводи се крају реализација другог већег пројекта у Игалу.

Ријеч је о спортском игралишту, за које предсједник Мјесне заједнице Зоран Савковић у емисији Новско јутро, каже да је спремно за постављање тартан подлоге и свечано отварање, за које најављује да ће бити до 10. јуна.

– Све је спремно, само да се постави тартан подлога. Разговарао сам са представником фирме која ради тартан подлогу, потребно им је пет дана без кише, да то поставе. Постављени су кошеви, трибине, справе, сутра ће бити постављена чесма. Кућице су префарбане. Надам се да ће до 10. јуна све бити постављено.

Игало ће бити богатије за нови спортски садржај, које ће моћи да користе грађани и туристи. Трибине су предвиђене за око 100 гледалаца.

Подсјећамо, Aгенција за изградњу и развој Херцег Новог израдила је пројекат реконструкције спортског терена у Игалу. Процијењена вриједност радова је око 50 000 еура.   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here