Новинари из Израела посјетили Боку Которску

Туристичке организације градова Боке Которске су током протекле седмице реализовале студијско путовање новинара из Израела. Ријеч је о уредницима пет реномираним медијских кућа међу којима су најчитанији дневни лист „Israel Today“, као и најпопуларнији портал у држави „Wallа“.

Студијска посјета новинара, која је договорена на овогодишњем сајму туризма у Тел Авиву, реализована је првим летом компаније SunDor International Airlines. Поменута авиокомпанија, филијала националног авио превозника Ел Ал, 18. маја је започела редовну авио линију на релацији Тиват – Тел Авив која ће саобраћати два пута седмично. Тим поводом, групи новинара се прикључио и господин Гал Гершон, извршни директор поменуте авиокомпаније, чија је намјера била да се упозна са новим тржиштем.

Током четвородневне посјете новинари су имали прилику да се упознају како са традиционалним тако и са луксузним елементима туристичке понуде нашег региона. Врло богат садржај омогућио је гостима да прикупе материјал и стекну инспирацију за креирање текстова и прича о Херцег Новом, Котору и Тивту које ће бити објављиване у наредна два мјесеца. Циљ је анимација израелских туриста који се сврставају међу најплатежније туристе свијета, а уз Американце и Њемце чине највеће свјетске путнике.

У реализацији студијске посјете учествовали су: Mamula Island Hotel, Lazure Marina & Hotel, Casa del Mare i Portonovi Resort.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here