Новинари и глумци из Србије одушевљени црногорском природом

Foto: NTO CG

Национална туристичка организација Црне Горе угостила је претходних дана познате глумце и угледне новинаре из Србије.

Како су саопштили из НТО, ријеч је о истакнутом глумцу Зорану Пајићу, који ужива популарност у региону, а срце публике посебно је освојио улогом Николе у хит серији “Истине и Лажи“. Дио групе је и глумица Матеа Милосављевић, која је првобитна стекла популарност улогом Софије у изузетно гледаној серији “Игра судбине“, а својим аутентичним стилом и шармом све више заокупира интересовање јавности.

Поред њих, у посјети Црној Гори су биле и уредница магазина Буро 24/7, Јелена Каракаш, као и директорица маркетинга Вечерњих новости, Марина Филипчев. Боравак у дестинацији започет је крстарењем по Бококоторском заливу, а настављен обиласком градова на приморју, те боравком у Колашину.

Зоран Пајић истакао је да Црна Гора дестинација којој се радо враћа, а да га увијек изнова одушевљава разноврсно богатство природе и безброј могућности за одмор какав пожелите.

-Имате толико могућности за разне врсте одмора и искрено сам фасциниран планинама, морем и језерима. Та комбинација чини Црну Гору јединственом дестинацијом. Одлична екипа НТО ЦГ и локалних туристичких организација спровела нас је кроз дивна мјеста и ово је путовање које ћу дуго памтити. Морам да поменем и црногорску кухињу, која никога не оставља равнодушним. Морски специјалитети, укусна јела и одлична вина су нешто што је дефинитивно употпунило наш боравак, казао је Пајић.

Додао је да је овом приликом открио нека мјеста која су га позитивно изненадила, те да је срећан што ће имати прилику да то покаже својим пратиоцима на друштвеним мрежама.

Бројне фотографије са својим пратиоцима подијелила је и глумица Матеа Милосављевић. На њеним фотографијама нашли су се Котор, Порто Монтенегро, Портонови, Бар, Вирпазар и Колашин, што су само нека од мјеста која су имали прилику да посјете током четири дана боравка. Иако је већ више пута боравила у нашој земљи, истиче да је овај пут оставио посебан утисак.

-Обожавам Црну Гору, а овога пута обишла сам неке нове локације, које су ме апсолутно одушевиле. Не памтим када сам последњи пут оволико уживала, откривајући нова мјеста са дивним и љубазним људима. Комбинација магичног сјевера и предивног приморја у једном путовању је нешто што је јединствено. Овог љета сам опет код вас, закључила је Милосављевић.

Главна уредница магазина Буро 24/7, Јелена Каракаш је открила да су посебан утисак на њу оставили неки предјели који су јој до сада били мање познати.

-Драго ми је што смо ишли ван мојих утабаних стаза. Бококоторкси залив добро познајем, а ово је тура која ме посебно изненадила јер сам се упознала и са околиком Бара. Обишли смо нека сеоска домаћинства, винарије и мјеста која су заиста аутентична, а нарочито одушевљава то што је све базирано на локалном насљеђу, истакла је Каракаш.

Поред НТО ЦГ, подршку овој студијској посјети су пружили и локалне туристичке организације Бара, Тивта, Херцег Новог и Колашина, стратешки партнер НТО ЦГ туристичка агенција Голд Травел, национална авио-компанија Ер Монтенегро, Лазуре хотел & марина, Каза дел Маре, Порто Монтенегро, Hyatt Regency Kotor Bay Resort, Монтенегро Старс и хотел Бјанка.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here