КОАЛИЦИЈА „ЗА БУДУЋНОСТ ХЕРЦЕГ НОВОГ И БОКЕ“: НОВА ПОКРЕТАЧКА СНАГА

Коалиција „За будућност Херцег Новог и Боке“, коју чине ДФ, СНП и Радничка партија, предала је Општинској изборној комисији листу за локалне изборе који ће бити одржани 9. маја у Херцег Новом. Носилац листе је Иван Отовић.

Отовић је казао да желе да са суграђанима поново покрену новску привреду.

-Ту смо да од Херцег Новог поново направимо туристички центар региона. Ту смо такође да наши млади Новљани и Новљанке не напуштају више наш град масовно у потрази за запослењем већ да тај посао могу пронаћи код куће. Вриједи рећи да на нашој листи има велики број младих и образованих људи који су истински спремни да допринесу развоју нашег града – казао је он.

Коалиција „За будућност Херцег Новога и Боке“ бориће се за будућност свих становника Херцег Новог, обећао је Отовић.

– Да се међусобно уважавамо и поштујемо, да заједно градимо бољи Херцег Нови и бољу Боку. Зато смо спремни 9. маја да наставимо побједнички низ који је започет 30. августа на парламентарним изборим, настављен је у Никшићу и сигурни смо да сви заједно побјеђујемо у Херцег Новом – пооручио је он.

Први човјек Нове српске демократије Божо Укропина позвао је Новљане да подрже листу „За будућност Херцег Новог и Боке“ у којој су данас, како је казао, нека нова млада лица, људи нови у политици, али са великом количином  знања.

– То су људи који желе да се остваре у своме граду, да помогну у развитку. Наша листа је посљедња предала листу за изборе 9. Маја и мислим да у томе има симболике, јер побједник долази на крају. Првак се проглашавам након свих листи, вјерујем у побједу наше коалиције, као што је то било у Никшићу – истакао је он.

Према ријечима предсједнице ОО СНП Херцег Нови Данијеле Ђуровић, велика побједа на парламентарним изборима 30. августа прошле године, носи нову енергију за будућност Херцег Новог и Боке.

– Сигурна сам да ћемо, уз велики број младих, нових људи, који носе нову енергију, показати Новљанима и свим нашим суграђанима, која је то снага и бољитак и који су то људи који су у стању да изнесу највеће добробити за Херцег Нови – казала је она.

Ђуровић је казала да ће коалиција „За будућност Херцег Новог и Боке“ на изборима 9. маја показати да има снаге и воље да покаже шта све може за Херцег Нови.

Коалиција За будућност Херцег Новог и Боке

Листа кандидата за одборнике

  1. Иван Отовић
  2. Стево Влаовић
  3. Живко Крунић
  4. Ана Замбелић Пиштало
  5. Весна Самарџић
  6. Василије Ћуковић
  7. Миља Виторовић
  8. Милован Бендераћ
  9. Милица Костић
  10.  Никола Вуксановић
  11. Радан Јововић
  12. Андреа Савић
  13. Милан Јанчић
  14. Славица Божовић
  15. Бранко Ђуровић
  16. Божидар Мрачевић
  17. Небојша Васовић
  18. Наташа Чепрнић
  19. Жаклина  Деретић
  20. Благо Сладовић
  21. Жељко Бајчета
  22. Будимир Бабић
  23. Кристина Шпирто
  24. Јелена Головић Штибохар
  25. Васо Поробић
  26. Станислава Вучетић
  27. Милица Томашевић
  28. Милош Грбић  
  29. Стефан Становчић
  30. Саво Радовић
  31. Марија Павловић
  32. Ђуро Мишковић
  33. Катарина Ивановић
  34. Стеван Лепетић
  35. Божо Укропина

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here