Вукшић: Јакову желим државничку мудрост и срећу током мандата

Парламентарни избори 2023.

Носилац  листе Народне коалиције – сложно и тачка, Дејан Вукшић, поручио је да ће предсједник Црне Горе Јаков Милатовић у тој коалицији имати поузданог и искреног партнера у дијелу унутрашње стабилности, борбе против корупције и криминала, али и учлањења у Европску унију.

Народну коалицију Сложно и тачка чине: Дејан Вукшић – Демохришћански покрет; Марко Милачић – Права Црна Гора; Владислав Дајковић – Слободна Црна Гора; Драгица Перовић – Демократска српска странка; др Новица Станић – Покрет за Пљевља.

-У име “Народне коалиције”, али и у своје лично име господину Јакову Милатовићу честитам ступање на дужност предсједника Црне Горе.

Имајући у виду да живимо турбулентним геополитичким околностима, али и у континуираним политичким превирањима на унутрашњем плану, господину Милатовићу желим државничку мудрост и срећу која је потребна не само њему, већ и цијелој Црној Гори.

Грађани и грађанке наше земље су уморни од константних подјела, ма са којих адреса те подјеле биле креиране. Стога, са охрабрењем поздрављам први говор господина Милатовића у ком је истакао да ће бити предсједник свих грађана Црне Горе.

Предсједник Милатовић ће у Народној коалицији имати поузданог и искреног партнера за све изазове који су пред нама, нарочито у дијелу унутрашње стабилности, борбе против корупције и криминала, али и толико жељеног учлањења у Европску унију, наведено је у саопштењу Дејана Вукшића, носиоца изборне листе “Народна коалиција”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here