Бечић: Одлучни да се обрачунамо са мафијом

Парламентарни избори 2023.

На изборима 11. јуна грађанима ћемо вратити државу, јер многи су помислили да је могуће да држава не буде држава, него клан, поручио је носилац листе Храбро се броји, Алекса Бечић.

Одлучни и ријешени смо у нашој намјери да се обрачунамо са мафијом. Знамо да је то опасна борба која захтијева храбре и одлучне људе. Знамо да у тој борби мафија мора да остане сама, а ми удружени свим снагама да се боримо против ње. Зато смо стали раме уз раме, тимски и солидарно да се изборимо за боље и праведније друштво. Наша борба може бити успјешна само ако будемо ту, једни за друге, у сваком тренутку и на сваком мјесту. Сва питања „или – или“ само су продужена рука бивше власти и служе за сијање страха и манипулацију. Срећом, такву политику смо поразили и серијски поражавали у претходне двије године.

Најхрабрији међу нама треба да улију наду и инспирацију свима онима који се још увијек плаше да се ухвате у коштац са штеточинама. Нека та храброст буде темељ на којем ћемо градити бољу и свјетлију будућности. Дио смо већ постигли, али само заједно можемо превазићи и остале препреке и изборити се за промјене које прижељкујемо и заслужујемо. Стога, све вас позивам да храбро искористимо дане до 11. јуна, да будемо храбри, да одбацимо егоизам, заборавимо на свађе и препирке, да се не одричемо никога од нас, јер сви су нам потребни како бисмо се посветили заједничком циљу. Једино заједно учинићемо да мафија остане сама. Мафија директно онемогућава наш просперитет, наш бољи живот. Желим да свој политички амгажман усмјерим на побољшање живота грађана и знам да је први корак борба против мафије. Пред собом имам слику Црне Горе као сигурне и уређене куће, коју удружени и уз договор градимо и сваког дана унапређујемо. Тој слици ја вјерујем. А ви?, наведено је у саопштењу Алексе Бечића, носиоца  изборне листе Алекса и Дритан – Храбро се броји!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here