Туристичка понуда Херцег Новог представљена на свечаном отварању љетне сезоне у Требињу

Туристичка организација града Требиња , Аграрни фонд и Град Требиње организовали су 19. и 20. маја манифестацију поводом отварања љетне туристичке сезоне у Требињу, у оквиру које су одржани разноврсни догађаји.

-Тим поводом представници Туристичке организације Херцег Нови јуче су представили богату туристичку понуду града на мини сајму у Улици Јована Дућича који је окупио бројне туристичке организације и субјекате из Републике Српске – Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе, гдје је истовремено одржан и „4. Херцег фест“ – Фестивал домаћих производа локалних произвођача из Требиња, уз пратећи културно-умјетнички и забавни програм.

Истог дана представници ТО Херцег Нови учествовали су у стручном дијелу програма на регионалној туристичкој конференцији под називом „Регионална сарадња – пут ка одрживом туризму“ у хотелу „SL Industri“.

-Циљ конференције био је повезивање и размјена искустава свих учесника, представника министарстава, регионалних туристичких организација и туристичких оператера региона, а састојала се од панела, радионица и дискусија. Закључци конференције су да се регионалним увезивањем може привући још више туриста, имати квалитетнија туристичка понуда те даљом интезивном сарадњом и размјеном искустава изналазити драгоцјена ријешења за заједничке проблеме попут мањка радне снаге у сектору туризма, наводе из Туристичке организације Херцег Нови.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here