TO: Позив за учешће на Конференцији Еко ризорт  – глампинг туризма

Туристичка организација Херцег Новог је партнер конференције “ Eco Resort Network” , која ће бити одржана 24. и 25. маја у хотелу “Лазуре” у Херцег Новом.

Kонференцију организују свјетски познате глампинг асоцијације Интернешенел Биснис и Wорлд оф Глампинг (International Glamping Business i World  of Glamping)  у сарадњи са Еco Resort Oblun, првим еко ризортом у Црној Гори (верзија модерног камповања), који је у фази отварања надомак Подгорице, у селу Бриђе. 

Учешће на конференцији потврдило је око 60 реномираних гостију, међу којима су инвеститори, просторни планери, дизајнери, власници познатих Екo ресорт-а, представници компанија за израду и продају глампинг опреме,), као и бројни други.

Туристичка Организација Херцег Нови позива заинтересоване да присуствују презентацијама и панел дискусији које ће бити оржана 25. маја у интервалу од 14:30 до 17:00 у хотелу Лазуре. Представиће се компаније за опремање Еко и Глампинг ресорт-а, док је тема панел дискусије везана за важност еко туризма и перцепције истог међу модерним туристима. Након радног дана, за све учеснике конференције обезбјеђен је транспорт до Градске Kафане, гдје ће бити уприличен коктел.

“ Eco Resort Network”  је идеална шанса да се заинтерсовани за развој одрживих облика туризма упознају са ескпертима из поменуте области, уз могућност да присуство конференцији резултира и новим пословним сарадњама.

Више детаља о самој конференцији као и говорницима можете наћи на званичној страници Еко Ресорт Нетворк.

Број мјеста на конференцији је ограничен и заинтерсовани могу да се пријаве најскасније до 22. маја, путем е маила на адресу  info@hercegnovi.travel .

Напомињемо да ће презентације и панел дискусија бити вођени на енглеском језику.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here