“Знањем до трона, па са породицом на одмор до Златибора” 18. маја у Парку Боке

Херцег Нови ће, уз још 15 градова широм Црне Горе, Србије и Републике Српске, у четвртак, 18. маја, бити домаћин квиза “Знањем до трона, па са породицом на одмор до Златибора”

-У оквиру регионалног породичног квиза дјеца ће имати прилику да уживају у презентацији Златибора, али и да својим знањем освоје многобројне награде, као што су породични викенди на Златибору, једнодневни излети, атракције, породични спа ваучери, породични вечери ручкови, атракције за цијелу породицу и  дјецу, бесплатне дјечје улазнице, али и породичне за Дино парк.

Kако најављују из управе Дино парка, за новску дјецу и породице обезбијеђено је 200 награда, а прије самог квиза биће одржана презентација о Златибору и туристичкој понуди, те анимација и дружење са дјецом. Програм ће у Парку Бока званично почети у 17:00 сати.

Овај забавни парк је највећи на Балкану и спада у пет највећих у Европи, а по садржајима je, свакако, међу три најбоља.

-Дино парк Златибор је забавно-едукативни парк који се простире на површини од 5 хектара. Спој савременог свијета, 20 спортско-авантуристичких садржаја и 18 реплика мултимедијалних диносаусруса у боровој шуми и беспрекорно уређен парк на свјежем планинском ваздуху чине овај парк једниственим породичним комплексом који окупља све генерације.

Парк је више пута награђен као најпосјећенија породична дестинација у региону, а о томе свједоче и званични подаци – главни локалитет дјачких екскурзија из цијелог региона, парк биљежи годишњу посјету више од 200 000 дјеце у организованим ђачким екскурзијама.

Партнери Туристичкој организацији Златибора у организацији овог квиза су многобројни златиборски хотели, а програм у четвртак реализују Секретаријат за клутуру и образовање, Туристичка организација Херцег Нови и ЈУK “Херцег фест”.

У случају кише, догађај ће бити реализован у Дворани Парк.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here