Други Јавни позив за давање у закуп привремених сезонских објеката и локација

Дирекција за имовину и заступање Општине Херцег Нови објавила је други Јавни позив за давање у закуп објеката и локација за постављање привремених објеката сезонског карактера путем јавног надметања, за период од 1. јуна до 1. октобра 2023. године, у Игалу и Херцег Новом.

-Заинтересовани могу обавити увид у понуђене локације у канцеларији број. 88 на трећем спрату – Секретаријат за просторно планирање и изградњу Општине Херцег Нови, у вријеме пријема странака. Право учешћа на јавном надметању имају сва физичка и правна лица, која доставе благовремену и комплетну документацију и доказ о уплаћеном депозиту у износу од 100 еура на жиро рачун Главног трезора Општине Херцег Нови, број: 510-208-95, уз напомену да је уплата на име „депозита за учешће на јавном надметању“.

Рок за подношење понуда је 16. мај, а јавно надметање ће бити одржано 17. маја.

-Понуде се достављају у затвореним ковертама на адресу: Општина Херцег Нови, Дирекција за имовину и заступање (са назнаком „Пријава за надметање за закуп локације под редним бројем – не отварај) , закључно са 16. мајем до 14:00 часова, док траје пријем писмена у Грађанском бироу Општине Херцег Нови.
Регистрација учесника ће се обавити 17. маја у 8:45 у Великој сали Општине Херцег Нови, гдје ће истог дана бити одржано и јавно надметање – аукција са почетком у 9:00 сати, у присуству пријављених и регистрованих учесника за надметање, наведено је у позиву.

Заинтересовани ближа обавјештења о овом јавном позиву могу добити непосредно у канцеларијама Дирекције за имовину и заступање Општине Херцег Нови у вријеме пријема странака (од 7:30 до 11:00 сати), или путем e – maila: olga.stanisic@hercegnovi.me.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here